Horní menu

28. 3. Soňa

Zítra: Taťána
Drobečková navigace

Úvod > Stará struktura - smazat > Aktuality > Startuje druhé kolo příjmu žádostí o dotace z Programu rozvoje venkova

Startuje druhé kolo příjmu žádostí o dotace z Programu rozvoje venkova



Datum konání:
15.10.2007

Jedním z hlavních cílů MAS Rožnovsko je mimo jiné pomáhat místním subjektům v možnostech čerpání dotací ze Strukturálních fondů, proto Vám oznamuji, že 3,635 mld. korun je vyčleněno pro druhé kolo pro podávání žádostí o dotace z Programu rozvoje venkova ČR pro období 2007-2013. Termín příjmu žádostí je od 5. do 26. listopadu 2007.
Vyhlášena jsou téměř všechna opatření, včetně Programu LEADER, do kterého bude předkládat a aktuálně intenzívně připravuje naše MAS vlastní Záměr – žádost.

Podporovaná opatření zahrnují pozemkové úpravy, investice do lesů, přidávání hodnoty zemědělským a potravinářským produktům nebo obnovu a rozvoj vesnic. Dostane se i na rozvoj cestovního ruchu na venkově, ochranu tamního kulturního dědictví a vzdělávání farmářů. Pravidla, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty Programu rozvoje venkova ČR pro období 2007 – 2013, jsou k dispozici v elektronické podobě na internetových stránkách ministerstva zemědělství www.mze.cz.

V příloze je uveden seznam všech aktuálně vyhlášených opatření se stručným popisem a informacemi kdo, kolik, a na co může žádat. Se svými případnými dotazy se můžete obracet na Místní akční skupinu Rožnovsko, konkrétně na Janu Malinákovou a Ondřeje Neumana. Tel: 603 915 374, mail: neuman@bmasistent.com

seznam opatreni.doc


Návštěvnost stránek

259200