Horní menu

19. 3. Josef

Zítra: Světlana

Program

Program

Program LOVE FOOD FESTIVAL

10:15 - 11:15 Ochutnávky zdarma

11:15 - 13:30 Sabráž - Vícemistr ČR a SR Petr Sláma

12:00 - 12:15 Kuchařská show I. - Stará Garda

15:55 - 16:15 Kuchařská show II. - Hotel Duo

18:10 - 18:30 Kuchařská show III. - Řeznictví a uzenářství Machač

20:10 - 20:30 Barmanská show - Barmani Zlín

10:00 - 20:00 Degustační menu nejlepších restauratérů z regionu

10:00 - 18:00 Farmářské trhy

Po celou dobu LOVE FOOD festivalu budou nejlepší restauratéři z regionu nabízet svádegustační menu. Současí budou také malé farmářské trhy s certifikovanými výrobky Pravé Valašské a další.

Nebude také chybět zábava pro nejmenší.

Postupně Vám budeme odkrývat a představovat jednotlivé aktéry LOVE FOOD festivalu.

Jako první Vám odtajníme Starou gardu kuchařů a cukrářů ČR, kteří připraví "pohankový tatarák" podle vlastní receptury, dále ukázku starých kuchařských knih a jídelních lístků. Jedním ze členů a účastníků Staré Gardy bude Jiří Eichner, držitel medailí M. D. Rettigové, Řádu Sv. Vavřince a medaile AKC ČR.

Dále Vám odtajníme vypečené menu Hotelu Duo. Jako předkrm můžete ochutnat jednohubku s houbovým škvarkem, zahřát se můžete pikantní dýňovou polévkou, poté si smlsnout na bukovým dřevem zauzeném a grilovaném bůčku na pečené bramboře se švestkovou omáčkou a celé to můžete završit jablkovým koláčem.

Francouzská restaurace Passage doveze různě ochucené šneky, žabí stehýnka, tataráky z bizona, úžasné sýry a k tomu hodící se vína a další zajímavé a netradiční dobroty.

Kuchaři z Hotelu Abácie a wellness si pro Vás nachystali lákavé sezónní menu. Jako předkrm mistrovský tatarák s kapkou koňaku a kapary na česnekovém toastu, jako polévku jemný dýňový krém z dýně HOKKAIDO s praženými dýňovými semínky a dýňovým olejem. Dále si můžete pošmáknout na jelením ragú na červeném víně s pohankovým rizotem a na závěr ochutnat bramborové šišky s mákem a domácími švestkovými povidly.

Návštěvnost stránek

258570