Horní menu

28. 3. Soňa

Zítra: Taťána
Drobečková navigace

Úvod > Stará struktura - smazat > Aktuality > MAS Rožnovsko podporuje projekt "Studium informační vědy a znalostního managementu v evrop

MAS Rožnovsko podporuje projekt "Studium informační vědy a znalostního managementu v evrop



Datum konání:
14.6.2011

Rádi bychom Vám touto cestou představili zajímavý projekt, který je realizován ve Valašském Meziříčí, projektovým týmem Univerzity Karlovy v Praze.

Záměrem projektu je zlepšení kvality oborů Informační věda a Znalostní management v evropském kontextu. V rámci sjednocení evropského kurikula profilových předmětů těchto oborů budou stanoveny klíčové kompetence tak, aby VŠ studenti těchto oborů dovedli získané vědomosti a dovednosti transformovat do způsobilostí, které mohou účelně využívat a tím se co nejlépe začlenit do života společnosti a tak stimulovat ekonomický růst a pokrok. Projekt je určen pro studenty VŠ oborů Informační věda a Informační. a znalostní management. V projektu chceme dosáhnout vytvoření a sjednocení kurikulí profilových předmětů výše uvedených oborů (Internet a informace, Rešeršní činnost, Informační věda, Informační a znalostní management, Informační politika, Marketing informačních služeb, Světové informační systémy a služby, Základy managementu pro informační pracovníky, Ekonomika podniku), vytvoření portfolia studijních materiálů v českém a anglickém jazyce a jejich vystavení na nově vytvořeném webovém.portálu pro podporu e-learningových metod vzdělávání. Cíle projektu bude dosaženo vytvořením týmů odborníků z ČR, který bude konzultovat danou problematiku s pedagogy ostatních.evropských škol. Projekt bude realizovat Vysoká škola báňská - technická univerzita Ostrava, Ekonomická fakulta, pracoviště Valašské Meziříčí.

Více informací naleznete na odkaze níže.

http://www.informacniveda.cz/


Návštěvnost stránek

259224