Horní menu

29. 3. Taťána

Zítra: Arnošt
Drobečková navigace

Úvod > Stará struktura - smazat > Aktuality > "Rukovět starosty" ke stažení

"Rukovět starosty" ke stažení



Brožura Rukověť starosty, srozumitelná, jednoduchá a chytře pojatá publikace připravená ve spolupráci s Vámi starosty malých obcí, právě putuje do všech obcí tzv. I. typu.

Co v ní najdete? Rukověť je z praktických důvodů rozdělena do 3 částí. V první části nazvané Práva a povinnosti obcí jsme se zaměřili na popis třinácti oblastí, se kterými se starosta nejčastěji setkává. Druhá část obsahuje deset typických postupů pro řešení deseti problémů, se kterými se může starosta obce při své práci setkat. Poslední, třetí část Rukověti starosty zahrnuje vzory a formuláře různých správních aktů, smluv, vyjádření či sdělení.

 

Publikace má svoji online verzi na portále www.rokvobci.cz, kde by měla probíhat i průběžná aktualizace a doplňování především dalších vzorů i postupů.


Rukověť starosty je jedním z výstupů projektu „Rok v obci“ CZ.1.04/4.1.00/B6.00044“, realizovaného Sdružením místních samospráv ČR, jenž je financován z Evropského sociálního fondu z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.

 


Návštěvnost stránek

259299